PÁLYÁZATOK

 

 

 

 

 

GINOP-6.1.6-17-2018-00404

A pályázat adatai:

    a kedvezményezett neve:  BOZSITY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
     a projekt címe: Képzések megvalósítása a Bozsity Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-nél
    a szerződött támogatás összege: 13 175 429
    a támogatás mértéke (%-ban):  100%
    a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.01.28.
    projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00404

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt általános céljaként vállalkozásunk versenyképességének növelését tűztük ki, ami magába foglalja a forgalom növekedést, gazdasági eredményünk javulását. Ezen kívül célunk piaci pozíciónk megerősítése és növelése, tevékenységünk minőségének hosszú távú fejlesztése.

A különböző kompetenciák fejlesztése elsődleges feladat, hogy a munkahelyi folyamatok (belső kommunikáció, folyamatkezelés, problémamegoldás, változásmenedzsment) gördülékenyen működjenek. A pályázat megvalósításával képesség és kompetenciafejlesztésre van lehetőségünk.  A napi munkavégzés során folyamatfejlesztési, konfliktuskezelési módszereket ismerünk meg. OKJ szakmai képzés keretében targoncavezető jogosítványt szerezünk.
A folyamatfejlesztés a mindennapokban című képzés része a Rendszer és folyamatszemlélet területének fejlesztése. A képzés keretében bemutatjuk a folyamatok fejlesztésének alapfogalmait, elemeit, azok beillesztését a mindennapokba.

Az Ipar 4.0 egy átfogó fogalom, a munkaszervezetekben a belső folyamatok teljes életciklusának digitalizálását jelenti. A szervezet nap folyamatainak digitális leképezéséről van szó, amivel valós idejű adatokat továbbíthatunk a döntéshozóknak. Nagyobb mennyiségű hasznos adatra alapozva a vezetők stratégiailag megalapozott döntéseket hozhatnak. ezzel egyszerűsítve és a gazdaságosabbá téve a működést. A munkakörökhöz kapcsolódó és a speciális informatikai tudás fejlesztése a munkatársak felmérése alapján fontos fejlesztendő területnek minősül. Fontos a digitális írástudás – IKT képzés megvalósítása az IPAR 4.0 fejlesztésekhez kapcsolódóan. A hálózatba kapcsolódás növekvő mértéke miatt a csoportmunka jelentősége is egyre nagyobb lesz. Sok operatív és adminisztratív tevékenység is (pl. számlázás) számos helyen automatikusan „a digitalizált világ” keretein belül történik. Ennek fejlesztésére iktattuk be általános informatikai képzést, amivel a dolgozók informatikai tudását az eszközök mindennapi, rutinos használatára oktatják.
A pályázatban biztosítjuk a minimális mértékű hátrányos helyzetben lévő munkavállalók képzésbe vonásának lehetőségét. Az Európai Unió és a hazai társadalom nagyon fontos elvárása az esélyegyenlőség, egyenlő bánásmód elveinek betartása és betartatása. Mi magunk is ezeket az elveket követjük.

GINOP-4.1.4-19-2019-00284

A pályázat adatai:

    a kedvezményezett neve:  BOZSITY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
    a projekt címe: Komplex energetikai korszerűsítés a Bozsity Bt. telehelyén
    a szerződött támogatás összege: 31 822 394
    a támogatás mértéke (%-ban):  55%
    a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.09.30.
    projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00284

A projekt tartalmának bemutatása:

A támogatással a Bozsity Bt. telephelyén 2 épület energiahatékonyság javítására irányuló tevekénység és megújuló energiafelhasználás történik. Az 1. és a 2. csarnok  279 m2 + 301,47 m2 = 580,47m2 homlokzata 15 cm vastag Kingstone Carbone 80 EPS polisztirol szigetelő lemezzel lesz burkolva, a hőszigetelő rendszerek műszaki követelményeinek megfelelően. A lábazat 15 cm-es XPS szigetelést kap. Az 1. csarnok ferde tető szigetelése 486,2 m2 felületen 2. csarnok vízszintes szigetelése 369,1 m2-en valósul meg URSA SF 32 20 cm-es kőzetgyapot hőszigetelési rendszer telepítésével. A korszerű 3 rétegű műanyag ablakok nem csak a fűtési költséget csökkentik, de jelentősen növelik a komfort érzetet is. A nyílászárók kiváltása Salamander 82mm-s profilú, 4 Lowe – 16Ar – 4 float – 16Ar – 4 Lowe üvegezésű, hat kamrás ajtók és ablakok beépítésével történik meg, melyek hőátbocsátási tényezője: 1.10 W/m2K. A csarnokokban Nice szekcionált kapuk kerülnek beépítésre a régi elavult, fa, fém kapuk kiváltására 72,23m2-ben, az új kapuk hőátbocsátási tényezője: 1.80 W/m2K. Mindkét csarnokban porálló energiatakarékos EMOS LED lámpák lesznek beszerelve PROFI+ (54W) NW IP66 lámpatesttel a két épület alapterületének (722.3 m2) igénye alapján. A komplett fűtési rendszer korszerűsítése során az 1. csarnokban 1500,9 m3, a 2. csarnok esetében 1465,4 m3 fűtött épületnek megfelelő fűtési rendszer komplex felújítás valósul meg, az elavult öntött vas radiátorok cseréjével. A meglévő kazán helyett 1 db ATMOS DC 70 S 70 kW-os faelgázosító kazán kerül beépítésre a szükséges tartozékokkal, ezáltal az energiahatékonyság javítására vonatkozó korszerűsítések mellett megvalósul a megújuló energia felhasználása.
A projekt keretében az energiahatékonyság javítását az épületek hőtechnikai adottságainak javításával (szigetelés, nyílászáró-csere, világítás); nem termelési célú fűtési rendszereinek korszerűsítésével valamint megújuló energiaforrás (faelgázosító kazán) hasznosításával érjük el.

GINOP-1.2.8-20-2020-03579

A pályázat adatai:

    a kedvezményezett neve:  BOZSITY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
    a projekt címe: Technológiai fejlesztés a Bozsity Bt.-nél
    a szerződött támogatás összege: 19 500 000
    a támogatás mértéke (%-ban):  59,46%
    a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.07.29.
    projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03579

A CATERPILLAR® 432 ÁROKÁSÓ-RAKODÓ segítségével minden külső helyszínen zajló projektünk esetében fejlődést érünk el. A gép hiányában vagy kézi erővel kellett elvégezni a földmunkákat, vagy súlyos pénzeket kellett gép bérlésre költenünk, és a bérlés ráadásul azzal is járt, hogy az elvégzett földmunka határideje és minősége is kétséges volt. A saját gép saját kötelékben dolgozó gépkezelővel azt eredményezte, hogy a korábbi évek gyakorlatával szemben jóval több projektet tudunk egymás után megvalósítani. Szerencsére sok futó projektünk van, de épp emiatt fontos, hogy tudjunk tervezni és ebben egy biztos pont a saját gép.

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00288

A pályázat adatai:

    a kedvezményezett neve:  BOZSITY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
    a projekt címe: A Bozsity Bt. modern termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések
    a szerződött támogatás összege: 125 298 488
    a támogatás mértéke (%-ban):  70%
    A projekt tényleges befejezési dátuma: 2024.01.26.
    projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00288

1. Új csarnokot építünk. Ebben a műhelyben az időjárástól védetten történhet az acél szerkezeti elemek készítése. A gyártási láncnak megfelelően áttelepített meglévő eszközeinkkel kb 60%-kal tud nőni a kapacitásunk.
2. eszközbeszerzés:
PROFILMARÓ RENDSZER – LEITZ ProfilCut Q Premium ablak- ajtó profilmaró rendszerrel szerszámozzuk fel a jelenleg a vállalkozásánál működő SCM Windor 100 típusú ablakgyártó sorunkat. Így az elérhető legkorszerűbb megoldásokkal gyártjuk majd az alábbiakat:
– IV90 Clímatrend Faablak
– Műemlék nyílászáró
– IV43 Kapcsolt gerébtokos ablak
– IV90 FA/ALU ablak,
– IV90 Bejárati ajtó
Winter 523 WD profilozó gyalugép: erre az eszközre azért van szükség, mert vannak olyan vékony alkatrészei az ablakoknak, ajtóknak, amiket a WINDOR 100 gyártósor nem tud előállítani. Ilyen például az üvegléc.
LEITZ GYALUFEJ-ÉS PROFILMARÓ KÉSZLET: a Winter 523 WD profilozó gyalugép típusú géphez kapcsolódó gyalufej-és profilmaró készlet, amely minden olyan alkatrész legyártására alkalmas, ami méreteinél fogva nem megoldható a WINDOR 100 gyártósorral.
HŐSZIVATTYÚ: A pályázat keretében 1 db 8 kW és 1 db 18 kW teljesítményű hőszivattyú kerül beszerzésre, melyből az egyik a pályázat keretében létesítésre kerülő csarnok fűtését, a másik pedig a már meglévő csarnok fűtését biztosítja.
KÉPZÉS: a vállalkozás eredményességének növelése érdekében értékesítési tréningen vesz részt 1 fő munkavállaló.
ÜZLETI FELHŐSZOLGÁLTATÁS: jelenleg már vállalkozásunknál működő innoManagement üzleti felhőszolgáltatás új modullal kerül kiegészítése. A „Vállalati CRM, értékesítési terület” hatékonyabbá teszi vállalkozásunk működését, mely növeli eredményességünket.

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01523

A pályázat adatai:

    a kedvezményezett neve:  BOZSITY Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
    a projekt címe: Az innoManagement felhőalapú SaaS vállalatirányítási rendszer bevezetése a Bozsity Bt-nél.
    a szerződött támogatás összege: 7 602 000
    a támogatás mértéke (%-ban):  40%
    a projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.11.08
    projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01523

A projekt keretében 5 db modul bevezetésére kerül sor, melyek a következők: Kontrolling és döntéstámogatás, Táv és csoportmunka. Munkafolyamat-irányítás(Workflow), Elektronikus iratkezelés Tudásmenedzsment specializált modul. E modulokkal a következő feladatokat tudják a korábbiaknál hatékonyabban és pontosabban – a teljesség igénye nélkül – elvégezni: ügyfél törzsadatbázis építése, ügyfelekkel történő kommunikáció (sms, webchat, email, IVR, hangátvitel), egyedi paraméterek alapján leválogatható célközönség, kampányeredmény lekérdezés, értékesítők munkájának támogatása az Ajánlat -> Beszerzés -> Rendelés -> Szállítás -> Számlázás folyamatában, ahol az egymást követő fázisok az előző fázis logikailag származtatott adataiból épülnek fel,
ügyféllel történt kapcsolatfelvételek folyamatszemléletű dokumentálása (különös tekintettel a visszakereshetőség, szempontok szerinti leválogatás és előre beépített riportok lehetőségére), reklamáció kezelés. A kontrolling modul használatával lehetővé válik a beszámolók exportálása tovább-felhasználható formátumban, tervezhető mutatószámok definiálása, azok egységes megjelenítése, általános, iparág- és vállalatspecifikus előre definiált és ad-hoc lekérdezések, kimutatások készítése különböző pénznemekben, százalékban, folyamatos és ütemezett adatbetöltés, mennyiségi és költséganalízisek készítése. A táv- és munkacsoport modullal lehetővé válik a rendszeren belüli biztonságos és hiteles adatkommunikáció, biztonságos távoli levelezési lehetőségre nyílik lehetőség, egységes szerkezetű, hierarchikusan felépített, távolról is elérhető tudásbázis kiépítésének lehetősége is biztosítottá válik, a nem elektronikusan keletkező adatok képének elektronikus kezelése megvalósulhat ill. valós idejű üzenetküldő szolgáltatással tudják a rendszer felhasználói egymást elérni. Az általunk fejlesztett weboldalak, webáruházak hátterében egy profi, ám bárki által könnyedén kezelhető adminisztrációs rendszer működik. A bevezetésre kerülő rendszer teljesen új.

Shopping Cart
Scroll to Top